Jeugdkeepersdag bij TAVV

Nieuwkoop – Alle jeugdkeepers vanaf JO9 t/m JO19 worden uitgenodigd door KeepersPromotions en TAVV (Ter Aar) voor de Keepersdag op zondag 22 april bij TAVV.

Deze dag staat onder leiding van Bert van Wijk van KeepersPromotions, bekend van diverse keepersdagen en keeperscursussen in de omgeving. De selectiekeepers van TAVV trainen al jaren onder de bezielende leiding van Bert van Wijk. Dit jaar zit Bert van Wijk 25 jaar in het vak. Om die reden hebben TAVV en Keeperspromotions een mooie jeugdkeepersdag opgezet voor alle keepers van de gemeente Nieuwkoop (en omgeving).

Programma
De Keepersdag staat geheel in het teken van de jeugdkeeper.
Het programma is erop gericht om de jeugdkeeper nieuwe vaardigheden bij te brengen en daarnaast wordt ook het spelplezier zeker niet uit het oog verloren. Tijdens de Keepersdag besteden we aandacht aan alle facetten van het keepen. Denk aan vangen, duiken, gooien, schieten, voetenwerk, 1-op-1 duels en timing. De onderdelen worden verspreid over de dag gegeven.

Lunch en drinken worden gedurende de dag verzorgd.

Info
De Keepersdag begint om 10.30 uur op Sportcomplex TAVV in Ter Aar en duurt tot ca 15.30 uur. Meedoen kost € 15,00 per persoon inclusief lunch, drinken en een certificaat. Alle jeugdkeep(st)ers van JO9 t/m JO19 uit de gemeente zijn van harte welkom.
Inschrijven kan via de eigen voetbalclub, maar u kunt ook zelf contact opnemen met de organisatie, Bert van Wijk via info@keeperspromotions.com of met de Jeugdcommissie van TAVV via jeugdcommissie@tavv.nl