Jeugdkeepersdag met Mickey van der Hart

Ter Aar – De Jeugdkeepersdag van KeepersPromotions op zondag 22 april bij TAVV in Ter Aar komt dichterbij. De speciale dag wordt georganiseerd ter ere van het 25-jarig bestaan van KeepersPromotions van oprichter Bert van Wijk.


Deze bijzondere dag staat onder leiding van Bert van Wijk van KeepersPromotions, bekend van diverse keepersdagen en keeperscursussen in de omgeving.
De selectiekeepers van TAVV trainen al jaren onder de bezielende leiding van Bert van Wijk. Dit jaar zit Bert van Wijk 25 jaar in het vak. Om die reden hebben TAVV en Keeperspromotions een mooie Jeugdkeepersdag voor alle jeugdkeepers van de gemeente Nieuwkoop (en omgeving) opgezet. Jeugdkeepers uit andere gemeentes zijn ook van harte welkom.
Programma
De Jeugdkeepersdag staat geheel in het teken van de jeugdkeeper, jongens en meisjes.
Het programma is erop gericht om de jeugdkeeper nieuwe vaardigheden bij te brengen. Er worden verschillende onderdelen getraind, vangen, duiken, gooien, schieten, voetenwerk, 1-op-1 duels en timing.
De dag, die ’s ochtends om 10:30 begint, zal ’s ochtends onder meer begeleid worden door Edwin Pieterse van TAVV zelf. ’s Middags krijgen de keepers gezelschap van de jonge, talentvolle PEC Zwolle-keeper Mickey van der Hart (foto). Hij heeft onder andere bij Go Ahead Eagles en Ajax gespeeld. Hij heeft ook al in Jong Oranje onder de lat mogen plaatsnemen.
Er zijn al veel aanmeldingen en nog maar een paar plekjes over. De kosten voor de hele dag, die duurt van 10:00 tot ongeveer 15:30, zijn € 15,- per persoon. Dit is inclusief lunch. De kick-off van de dag is om 10:30.
Wil jij nog meedoen?
Je kunt je nu nog aanmelden bij KeepersPromotions via info@keeperspromotions.com of met de Jeugdcommissie van TAVV via jeugdcommissie@tavv.nl