Jeugdleden DSS in actie voor Grote Clubactie

Aarlanderveen – Leden van het opleidingsorkest D.S.S. starten zaterdag 15 september met de lotenverkoop van de Grote Clubactie. Vanaf die dag gaan zij langs de deuren om inkomsten op te halen voor hun club.

Jeugdorkest DSS “in concert”

Het opleidingsorkest van D.S.S. gaat net zoals bijna 6.000 andere verenigingen op pad. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost €3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Danielle Kreb-Sanders clubcoördinator van muziekvereniging D.S.S.: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst een weekendje weg te realiseren. De kinderen binnen de vereniging maken veel muziek samen. We willen de kinderen graag ook op een ontspannende manier met elkaar om laten gaan! Tijdens de repetities en concerten kunnen ze weinig met elkaar kletsen. Wij kunnen de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

Opleidingsorkest D.S.S. doet al voor de 6e keer mee. Vorig jaar werd er € 1020 opgehaald. Met dit geldbedrag werd destijds een cd opname met het opleidingsorkest gerealiseerd.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van €100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 12 december 2018. Vanaf 13 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.