Jostiband naar Dorpsstraatfeest

Nieuwveen – Het leukste straatfeest van de regio, het Dorpsstraatfeest Nieuwveen, wordt op vrijdag 30 juni gehouden.

Expositie in Oudheidkamer geopend

Expositie in Oudheidkamer geopend (archieffoto)

Ook dit jaar is er weer genoeg te beleven voor klein en groot. De start is om 15.00 uur met een gezellige braderie met een hoop verschillende stands en heerlijke eetkramen. Vanaf 17.00uur kan iedereen op het plein genieten van optredens van plaatselijke verenigingen.

De organisatie is heel blij dat dit jaar de Jostiband in het avondprogramma staat. De Josti band is namelijk van oorsprong een Nieuwveens orkest dat in 1966 is ontstaan in de Johannes Stichting. Deze muziekformatie is het grootste orkest ter wereld met mensen met een verstandelijke beperking. Onlangs was er nog een expositie in de Oudheidkamer.

De Kwakelse band “Alice Good” staat de verdere avond op het podium.

Verenigingen

Verenigingen kunnen gratis een kraam benutten, maar dienen dan vóór 9 juni een envelop met €50 borg en daarop de  naam van de vereniging en telefoonnummer door de brievenbus bij Jos van Lammeren (Dorpsstraat 17) doen. Aan het einde van de braderie krijgt u de borg terug.

Voor het hele programma kunt u terecht op www.dorpsstraatfeest-nieuwveen.nl of op Facebook.com: Dorpsstraatfeest Nieuwveen.