Jubilarissen bij Taxi van der Laan

Nieuwkoop – Bij Taxi van der Laan werken circa 180 mensen en het is logisch dat er af en toe jubilea zijn. In januari vierden zeven medewerkers een jubileum.

De jubilarissen lieten het zich goed smaken en poseerden achteraf met John van de Laan en zijn echtgenote.

Nelleke de Vries, Piet Zeeuw, Ron v Leeuwen, Rutger v Est, Ad Jacobs en Cor Verwoerd vierden hun koperen dienstverband. Kees Fleer is al ruim 25 jaar in dienst bij Taxi van der Laan.
Ze hebben dat met z’n allen gevierd bij De Klinker in de Noorden. Onder het genot van een drankje en een lekker etentje kwamen er heel wat verhalen over tafel. Iedereen heeft het nodige meegemaakt en sommigen kunnen er wel een boek over schrijven. Vele mooie en soms ook verdrietige momenten maken ze mee op de taxi. Genoeg gespreksstof en ook directeur John van der Laan hield een kort praatje om zijn jubilarissen een hart onder de riem te steken. ‘We zijn een vooruitstrevend en dynamisch bedrijf in het personenvervoer over de weg. Ons hoofddoel: mobiliteit van de klant middels uitmuntende service. Ik ben blij dat jullie dat al langere tijd dag in dag uit realiseren.’
Uiteraard waren er bloemen, oorkondes en presentjes voor de jubilarissen.
Taxi van der Laan B.V.
Wat in 1957 is begonnen als een rijschool, is na bijna 50 jaar uitgegroeid tot een grote vervoersonderneming welke actief is in midden en west Nederland. Taxi van der Laan b.v. heeft inmiddels meerdere vestigingen (Nieuwkoop en Uithoorn) en beschikt daarnaast over een samenwerkingsverband met enkele andere top-vervoerders. Dankzij deze opzet is een geheel dekkend netwerk ontstaan.
Naast het vervoer van personen over de weg verzorgt Taxi van der Laan B.V. ook nog diverse andere diensten, zoals het vervoer van pakketten en goederen, het verhuren van auto’s, busjes, bakwagens, aanhangwagens etc.
Er werken circa 180 mensen bij Taxi van der Laan B.V., in 85 taxi (taxi’s, busjes, auto’s en limousines), 13 touringcars en 6 verhuur voertuigen worden jaarlijks ruim een half miljoen (!) klanten vervoerd.