Jubileum Verlaan-Balvert

Nieuwkoop – Feest in Nieuwkoop, want het echtpaar Verlaan-Balvert is 18-08-2016 60 jaar voor de wet getrouwd en 05-09-2016 voor de kerk.

Bruiloft

Joop Verlaan, geboren op 02-09-2016, woonde in het Noordse Dorp en werkte bij bakker de Jong toen hij tijdens zijn werkdag Corrie Balvert tegen het lijf liep. Wanneer je in een klein dorp woont en dezelfde kerk deelt is het onmogelijk om niet van elkaars bestaan af te weten, maar toch sloeg de vonk pas op die bewuste dag over.

Corrie Balvert zag het levenslicht op 21-01-1934 en woonde in Noorden, zij werkte destijds bij boer Smoorenburg in de kous. Toen Joop bij Smoorenburg aan de deur kwam en Corrie voor hem verscheen waren beiden opslag verliefd! Wat volgde waren heel wat leuke uurtjes in het boenhok en een mooi, vol leven samen.

Na hun huwelijk heeft het echtpaar zich gevestigd in het Noordse Dorp en kregen daar een zoon en 3 dochters. Na een aantal jaar verhuisde het gezin naar Nieuwkoop, waar ze nog 2 dochters op de wereld zette. Inmiddels is het gezin aardig uitgebreid en bestaat het uit 24 kleinkinderen en 22, binnenkort 24, achterkleinkinderen.

RTVLOKAAL wenst het gezin Verlaan-Balvert nog vele mooie, gelukkige en bovenal gezonde jaren toe!