Jubileumweekend Muziekvereniging DSS

Aarlanderveen – Muziekvereniging DSS bestaat dit jaar 90 jaar en dat gaat gevierd worden in het weekend van 23 t/m 25 juni.
Het weekend begint op vrijdagavond met een feestavond voor alle actieve leden, vaste sponsoren, vrijwilligers en vrienden (donateurs). de uitnodigingen zijn inmiddels persoonlijk verstuurd.

DSS

Zaterdagmiddag 24 Juni
Heel Aarlanderveen zal weten dat DSS jarig is, en om te beginnen gaan we dat vieren met een Super Serenade. Iedereen die een instrument speelt (van blokfluit tot doedelzak) is van harte welkom om 15.00 uur op Het Zwaluwnest. Ook zangers zijn welkom. Na een korte instructie gaan de muzikanten op pad vormen zij  een lint van muzikanten door het hele dorp. Aanmelden kan via dssjubileum90@gmail.com deelname is uiteraard gratis.

Zaterdagavond 24 juni
Een concert van het fanfare-orkest. Voor alle dorpsgenoten, oud leden en iedereen die van muziek houdt. Een verrassende avond vol ‘oude’ maar ook nieuwe muziek! Een muzikale tijdreis door de historie van het orkest. Aanvang 20.00 uur, de toegang is gratis!

Zondagmiddag 25 Juni.
Een muziekfestival, geen taptoe maar demonstraties en shows van allerlei soort. Met medewerking van Showband 75 (Leidschendam) Beatrix (Hilversum) een Taiko groep, de DSS Mars- & showband en natuurlijk Het Opleidingsorkest van DSS. Aanvang 13.00 uur

Natuurlijk is er ook van alles te doen voor de kleintjes. Workshops, knutselen, springkussens, skelters, spelletjes. Kortom, een zondagmiddag voor jong én oud(er) ..