Kale Kenners met Sportief en beddenrace

Nieuwkoop – De Kale Kenners komen met de tweede aflevering van hun sportprogramma op vrijdag 5 oktober weer in de lucht. VV Sportief en de Beddenrace krijgen volop aandacht.

De enige streekclub in klasse 4B is VV Sportief uit Woerdense Verlaat. De eerste wedstrijd werd jammerlijk verloren met 3-0, maar een week later werd er een eclatante zege geboekt in eigen huis: 7-0. De Kale Kenners blikken met onder andere Olaf Wens en Bob van den Haak vooruit op het treffen met De Rijnstreek op zaterdag 7 oktober. Ook de trainer van Rijnstreek, Willem Dullemond (ex-Nicolaas Boys) wordt ingebeld om zijn visie te laten schijnen.
Een uur later is er aandacht voor een totaal andere discipline: de Beddenrace. Ooit ludiek maar ondertussen zeer serieus te nemen als sport. Enkele deelnemers komen aan het woord over deze uit Noord-Hollandse afkomstige bezigheid. Wij kennen de Beddenrace vooral van de Oranjefeesten in Langeraar.
Verder is er nog aandacht voor de Africa Classic. Ruud Zonderop en Piet Hoogervorst staan op het punt hun missie te starten.

Dit allemaal dus op vrijdag 5 oktober via RTV Hollands Midden, te vinden via 107.4 FM in de ether, 103.4 FM op de kabel, ZIGGO DTV kanaal 43 (kabelkrant) en radiokanaal 1918. Uiteraard wereldwijd te volgen via www.rtvhollandsmidden.nl