Kale Kenners op vakantie

Nieuwkoop – Vrijdag 1 juni was het de laatste uitzending van De Kale Kenners op RTV Hollands Midden van dit seizoen. Er was weer een studio vol met enthousiaste en deskundige gasten.

SJZ-trainer Pistorius, ROAC-coach Leliveld en VV Sportief hoofdverantwoordelijke Stoof hadden zich afgemeld. Voor Nicolaas Boys nam Andre Lenting de honneurs waar voor Dijar Kasim, die zijn werkzaamheden voor AZ niet kon combineren met deze uitzending. Zowel SV Aarlanderveen (werkzaamheden) als SV Nieuwkoop (onbekend) waren niet aanwezig. John de Vries (Moerkapelle en actief geweest bij diverse clubs in onze regio) werd aan het rijtje oefenmeesters toegevoegd.

Kampioenen Van den Bosch en Van den Ing waren natuurlijk de blikvangers. Maar ook de Houdini-act van Slottje en de smalle selecties van zowel Snatersen als De Vries kwamen aan bod. Verder werd er uitvoerig stilgestaan bij de nacompetitie voor Aarlanderveen (tegen SEV) en Nicolaas Boys (ODB of Wilhelmus) en hun kansen daarin. Twee uur praten over voetbal was voor deze heren geen enkel probleem, zo bleek al snel. Het eindsignaal werd bereikt, zo tegen 21.00 uur. Hiermee eindigde het tweede seizoen van De Kale Kenners op gepaste wijze.

Terug in september en augustus

Vanaf september zijn de heren weer terug. In die tijd wordt er vakantie gevierd, geïnventariseerd en gekeken naar de samenstelling van de diverse selecties van “onze” teams. De RTV Lokaal Bokaal in augustus wordt hiervoor een mooie graadmeter. Eind september beginnen de diverse competities en rolt de bal. Een mooie gelegenheid om de microfoon weer op te pakken.