Kale Kenners op vakantie

Afgelopen vrijdagavond 9 juni was het alweer de laatste Kale Kenners van dit seizoen. Onze voetbalanalist Theo Leliveld was al vervroegd op zomerreces, maar de overige twee heren hadden nog voldoende aanbod om door te spreken.

Kale Kenners 17 juni

Met twee promoties, één nakompetitieplaats en een degradatie van de in totaal acht te volgen clubs kun je spreken van een kleurrijk seizoen. Waar de een in euforie het seizoen afsloot eindigde dit voor de ander in mineur. Ook de perspectieven voor volgend seizoen werden alvast nader belicht door Ed van Vliet en André van der Voort.

Het tweede uur werd ingeruimd voor een andere sport en ditmaal ging het over darts. Bekend van televisie, maar spelend in onze regio en de eerste speler uit Nederland die richting de PDC vertrok. We hebben het over Roland Scholten. Met hem spraken we over hoe het allemaal begon, hoe hij in deze regio terecht kwam, zijn eigen profcarrière én ook over darts voor mindervaliden, die hij een warm hart toe draagt. Voor dat iedereen het wist had de tijd de heren alweer ingehaald.

De Kale Kenners sloten hiermee hun eerste seizoen af en gaan zich voorbereiden op het tweede seizoen. In september zullen zij weer de vrijdagavonden gaan vullen met hun uitzendingen. Via deze weg wensen zij hun luisteraars dan ook een goede vakantie en hopen zij hen weer aan de radio gekluisterd te hebben in het volgende jaargang.

Auteur: André van der Voort