Kerstsamenzang 2017 in Nieuwkoop

Nieuwkoop – Inmiddels niet meer weg te denken in december: de Kerstsamenzang. Dit jaar op maandag 18 december in Kaleidoskoop.

kerstsamenzang 2015 014

De gemeenschap van Kerken organiseert ook dit jaar de kerstsamenzang en op maandagavond 18 december bent u van harte welkom in de theaterzaal van Kaleidoskoop aan de Verbinding 2 in Nieuwkoop. U mag komen luisteren en natuurlijk ook meezingen. De zaal is open vanaf 19.15 uur en de samenzang begint om 19.30 uur.

Dit jaar zijn koor De Horizon en muziekvereniging Eensgezind hierbij aanwezig om deze sfeervolle avond met zang en muziek te begeleiden. Uiteraard willen het koor en orkest u ook laten genieten van hun eigen kerstklanken! Het wordt een mooie avond met traditionele meezing-kerstliederen zoals Komt allen tezamen, Stille nacht en Gloria afgewisseld met eigentijdse kerstmuziek zoals Kleine ster, Rudolph, The first Noël en We wish you a merry Christmas.

Na afloop is er gelegenheid om een heerlijk glaasje glühwein of warme chocolademelk met elkaar te drinken en alvast in de sfeer te komen van de feestdagen.