Kidsconcert met BSO Polderpret

Nieuwkoop – Het harmonieorkest van Eensgezind speelt vrijdag 17 november om 19.00 uur ‘De Rattenvanger van Hamelen’ en ‘De verliefde stier’  in theater Kaleidoskoop.

rattenvanger

Eigenlijk is dit concert speciaal bedoeld voor kinderen, maar ook volwassenen zullen zeker van deze voorstelling genieten.

Kaartjes voor deze muzikale (kinder)voorstelling kosten 3 euro en kunnen worden gereserveerd via de website van Eensgezind www.eensgezind.nl of vanaf 18.30 uur aan de zaal. 

‘De Rattenvanger van Hamelen’ is een oud sprookje, dat door de verschillende instrumenten tot leven wordt geblazen. De mensen, die het eeuwenoude verhaal kennen weten hoe het gaat aflopen… maar deze keer heeft het sprookje een bijzonder verrassend slot!

‘De verliefde stier’ gaat over Ruud de stier, die op een dag de boerderij verlaat, om op zoek te gaan naar iemand om heerlijk mee te stoeien of te loeien. Of dit Ruud gaat lukken?? Dat kun je zien en natuurlijk horen op 17 november!  Een groep enthousiaste kinderen van BSO Polderpret uit Nieuwkoop zal deze avond meespelen en zingen bij ‘De verliefde stier’.