Kies je favoriete sporter

Nieuwkoop – Ook jij mag dit jaar weer je favoriete sporter, team of vrijwilliger voordragen voor De Sportverkiezing Nieuwkoop 2016. Heeft jouw vriendin, buurman of sportploeg in 2016 een bijzondere prestatie geleverd? Geef hen dan nu op!

Print

Het jaar 2016 is nog niet voorbij, maar gaat nu al de boeken in als een sportief zeer geslaagd jaar voor vele plaatsgenoten. In Nieuwkoop willen we die toptalenten tijdens de Sportverkiezing graag een extra podium geven.  Maar ook de vrijwilligers die actief zijn bij de sportclubs, mogen niet vergeten worden.
Oprichter Adrie van Lith: “Er zijn veel talentvolle sporters binnen onze gemeentegrenzen en dat is iets waar wij trots op mogen zijn. Dat brengen we tot uiting in de Sportverkiezing!“

Categorieën
Je mag zelf jouw Sportman, Sportvrouw, Sportploeg en Sporttalent voordragen. Ook zijn er prijzen voor de Sportorganisatie en Sportvrijwilliger(s). De vorig jaar nieuw benoemde categorie ‘Sportkanjer’ krijgt tevens een vervolg. Voorzitter Marianne Hebbink licht toe: “In de afgelopen vijf jaren vernamen we zulke mooie en bijzondere verhalen; sporters die zich na een lange blessure terug knokken of sporters die op een lager niveau heel bijzondere prestaties hebben neergezet. Deze kanjers willen we ook graag een podium geven.”

Voordragen tot 1 januari
Iedereen kan een sporter of vrijwilliger voordragen. Een onafhankelijke jury, bestaande uit voormalige topsporters, bepaalt aan de hand van deze voordrachten welke drie uiteindelijk worden genomineerd.
Ga naar  https://nieuwkoop.rtvlokaal.nl/sportverkiezing/uw-voordracht/ en vul het formulier in.

Auteur: Irene Brouwer