Kinderboerderijdag landgoed Ursula

Nieuwveen – Bij de Schaapskooi op landgoed Ursula, viert men zondag 21 mei van 10.30 tot 15.30 uur de kinderboerderijdag.

geiten

Op en rond de kinderboerderij is voor jong en oud volop vermaak. De kinderen kunnen genieten van de diverse pas geboren lammetjes, geitjes en konijntjes. En de huifkar rijdt ritjes over het terrein. Op het grasveld staat een Rad van fortuin waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Kinderen kunnen tegen een kleine vergoeding diverse leuke spelletjes doen. Ook kunnen ze kijken hoe de schapen van hun vacht ontdaan worden. Plantjes en poffertjes zijn te koop op het grote veld. Laat u verrassen. Een hapje en een drankje nuttigen kan ook in het naastgelegen theehuis ‘Villa Kakelbont’. Vergeet vooral niet om de ovenverse appeltaart daar te proeven.

Landgoed Ursula is onderdeel van Ipse de Bruggen, een veelzijdige organisatie in Zuid-Holland die zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding biedt aan 5.000 cliënten met een verstandelijke of meervoudige handicap. Onze medewerkers en vrijwilligers zetten zich met hart en ziel in. De organisatie staat voor vakmanschap waarbij men zich betrokken, betrouwbaar en ondernemend opstelt.