Kinderen kiezen eigen speeltoestel

Nieuwkoop – Kinderen die in de buurt van speelplekken wonen, worden uitgenodigd om mee te denken over de (her)inrichting daarvan.

Waterspeelplaats

Het gaat om speelplekken bij de Bontjesstraat (Langeraar), Merelstraat (Woerdense Verlaat), Schippershaak, Geitenkamp (Nieuwkoop), Meidoornpad en Speelveen (Ter Aar). Wie graag buiten speelt en wil meedenken is welkom. Je kan laten weten welk speeltoestel je het liefst op jouw speelplek wilt.

Binnenkort vervangt de gemeente in totaal zes speeltoestellen op deze speelplekken. Voor iedere speelplek mogen de kinderen een nieuw speeltoestel uitkiezen. Het speeltoestel waarop het meest gestemd is, wordt geplaatst.

Stemmen

Stemmen kan tot 12 september 2017. De kinderen in de omgeving van deze speelplekken hebben een brief ontvangen waarmee ze hun stem uit kunnen brengen. Woont u in de buurt van deze speelplekken en heeft u (klein/oppas)kinderen die graag buiten spelen dan kunt u ook uw stem uitbrengen. Ga naar de gemeentelijke website naar het nieuwsbericht over de speelplekken om te stemmen.

Rond 25 september wordt bekendgemaakt voor welke speeltoestellen de kinderen gekozen hebben.