Koffie & Zo & Zomer

Ter Aar – Het tweede seizoen van Koffie & Zo loopt alweer ten einde. Op woensdag 14 juni de laatste ronde voor de Ter Aarse senioren.

Koffie en Zo

Op de locatie De Vosseschans aan de Vierambachtsstraat 31 in Ter Aar is woensdag 14 juni die laatste Koffie & Zo van 16.00 tot 18.00 uur. Voor 4 euro p.p. krijgen bezoekers in die tijd een kopje koffie/thee met lekkers erbij, daarna een heerlijk vers soepje, begeleidt door een koel drankje en broodjes. Er is ook nog een zomerse verfrissing als toetje.

Komt u ook gezellig mee eten? Graag aanmelden telefonisch of via mail: koffieenzo@ziggo.nl, tel. 06-17769898.

Sinds 2 jaar organiseren vrijwilligers Koffie & Zo, Brede Buurt activiteiten in Ter Aar. Deze middagen zijn maandelijks en de opzet is om op deze manier de eenzaamheid onder de senioren in Ter Aar tegen te gaan en hen een gezellige middag te bieden. Een middag waarop zij nieuwe en ook oude bekenden kunnen ontmoeten in een prettige sfeer.

In Ter Aar biedt men elke maand wat anders aan Soms een lezing, een bijeenkomst van het historisch museum met foto en filmmateriaal, of een muzikaal optreden. Om de maand is er Koffie & Zo & Soep. Op deze middagen ontvangt men de senioren met koffie/thee met lekkers, een drankje en altijd een twee zelfgemaakte (door de vrijwilligers) soepen met bijbehorende broodjes.

Gemiddeld zijn er op deze middagen zo’n 50 deelnemers. Dankzij deze opkomst en de vele positieve reacties is het vrijwel zeker dat ook na de zomerperiode weer een Koffie& Zo wordt georganiseerd.