Koffieconcert in Studio Oosterman

Aarlanderveen – In Studio Oosterman is zondag 18 maart is er weer een koffieconcert. Het concert wordt georganiseerd door de Stichting Muziek uit ‘t Hart.

Als eerste treedt de Mars- en Showband van Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk op. Zij treden voor het eerst op onder leiding van hun nieuwe muzikaal leider Christian de Jongh. De Mars- en Showband van DSS brengt een gevarieerd programma met onder andere marsen en Latin muziek.

Na de pauze bijt de jeugdgroep van muziekvereniging Eendracht Maakt Macht uit Heerjansdam het spits af. Deze frisse jeugdgroep speelt jazzy/funky muziek in de bezetting van een popband, aangevuld met blazers. Aansluitend is het de beurt aan het fanfare-orkest van EMM. Dit orkest staat onder leiding van Dik van Doorn. Zij spelen onder andere ‘The Sax in the City’, ‘Gloria Estafette’ en ‘Jurassic Park’. 

Het koffieconcert begint om 12.00 uur in Studio Oosterman aan het Noordeinde 62 te Aarlanderveen. De toegang is gratis. Meer informatie over de organiserende stichting Muziek uit ‘t Hart is te vinden op www.muziekuithethart.nl