Korteraars Buurtfeest

Korteraar – De zomervakantie is voorbij en traditiegetrouw beginnen de verschillende kernen in onze gemeente met een feest. Ook in Korteraar is het feest in en rond het clubhuis van de Viergangruiters.

In juni deden Jochem, Sam, Arijanne en Lydia (vrijwilligers Buurtfeest) mee met de Obstacle Run in Alphen. Ze waren er om nieuwe ideeën en ervaringen op te doen voor de Korteraarse Mudrun. (Foto via FB)

Op vrijdag 31 augustus begint om 19.00 uur de voetbalwedstrijd “jong tegen oud”, om 20.15 begint de mega bingo en rond 22.30 uur volgt een muzikale afsluiting met Sven The Pianoman.

Zaterdag begint de Mudrun om 13.00 uur, maar vooraf kan men al om 12.30 uur warmlopen. De kinderbingo is om 13.30 uur en de hele middag deelt opa Gijs gratis ijsjes uit. De SWINGO (sing a long bingo) is om 20.00 uur en het muzikaal vertier komt vanaf 22.30 uur van de feestband KLAAR en DJ Sambrosa.

Nadat iedereen heeft kunnen uitslapen is zondag 2 september de Mini Mudrun om 12.00 uur. Wie liever dichter bij huis blijft kan meedoen aan Heel Korteraar Bakt, dat ook om 12.00 uur begint. Natuurlijk hebben de deelnemers thuis al een taartje van eigen deeg gemaakt en vanaf 12.00 uur zal een jury de baksels beoordelen.

De kindermiddag begint om 13.00 uur en traditiegetrouw is Clown Cho Cho present, zijn er leuke spelletjes te doen en kan je ponyrijden.

De “oudere” jeugd kan vanaf 13.00 uur meedoen aan het Mega Volleybaltoernooi dat tot uiterlijk 16.00 uur duurt. Vanaf die tijd zorgt DJ Johan voor de muzikale afsluiting van het Korteraars Buurtfeest.

Meer info op www.korteraar.nl