Laatste debat over Zorg en Onderwijs

Nieuwkoop – De politieke partijen die 21 maart meedoen aan de verkiezingen, hebben dinsdag 13 maart de laatste het laatste debat. In Partycentrum ‘t Trefpunt te Zevenhoven gaat het vanaf 20.00 uur over Onderwijs en Zorg

RTVLokaal en RTV Hollands Midden organiseren deze debatten. Er worden ook opnamen gemaakt, zodat het debat live te volgen is (107.4 FM – 103.4 FM)
Ook zijn de beelden te volgen via de Facebookpagina van de gemeente. Naast de vertegenwoordigers van de politieke partijen, is ook publiek welkom in ‘t Trefpunt aan de S. van Drielstraat te Zevenhoven. De entree is gratis en dat geldt ook voor het eerste kopje koffie of thee. In het eerste uur mogen de partijen met elkaar in debat over het onderwerp: Zorg en het laatste kwartier is voor “vragenvuur”.

Na de pauze gaat het dinsdag 13 maart over Onderwijs, met wellicht nog een extra onderwerp.  Ook na deze tweede ronde volgt een “vragenvuur” voor de partijen die nog niet aan de beurt zijn geweest.
Het publiek kan actief meedoen, het debat wordt geleid door Joep Derksen en Peter Vos.
Op woensdag 21 maart is er een live uitzending via RTV Hollands Midden, tijdens het bekendmaken van de uitslagen in het gemeentehuis.