L’Amuze en Eensgezind leveren puik werk

Nieuwkoop – Vocaal vrouwenensemble L’Amuze en het harmonieorkest van Eensgezind hebben zaterdagavond 16 december een prachtig kerstconcert gegeven in een volle theaterzaal van Kaleidoskoop.

marcanto

Met de dirigenten Nick Hoogland en Armida Klein was een mooi en gevarieerd programma samengesteld met klassieke en moderne kerstmuziek, maar er was ook ruimte voor eigentijdse muziekstukken.

Het ensemble van L’Amuze zong o.a. het prachtige Birds en Hij. Het orkest had gekozen voor de muziekstukken The young Amadeus, Where the rivers meet en Give us peace. L’Amuze en het orkest speelden samen kerstnummers zoals Hark the Angels, Let it Snow, Jinglle Bells en Rudolph.

marcanto2

Daarnaast speelde Dennis Leliveld een prachtige solo bij het muziekstuk Memory en dirigente Armida liet in het Zweeds een mooie solo van Gabriëllas Sang horen. Het kerstconcert werd uiteraard afgesloten met het welbekende We wish you een Merry Christmas.

Na de laatste muzieknoot ging het publiek spontaan staan voor een luid applaus, waarna Santa’s Fiesta nogmaals werd gespeeld en gezongen. Het is een begin van een mooie samenwerking, die zeer zeker in 2018 een vervolg gaat krijgen.