Loes Vork over Instagram

Nieuwkoop – Loes Vork praat woensdag 7 juni in De Vlinder ondernemende inwoners bij over Instagram.

inst gram

Nagenoeg iedere ondernemer heeft een Facebook pagina en staat vermeld op LinkedIn. Maar hoe zit dat nu met Instagram? Wanneer is dat interessant en hoe zet je Instagram in voor je onderneming? 

Een vraag die Loes Vork van Vork Communicatie voor je kan beantwoorden tijdens de Open Coffee Nieuwkoop op woensdagochtend 7 juni.
Loes Vork is communicatiekundige. Zij help bedrijven om goed te communiceren met (onder meer) social media.
De presentatie over Instagram geeft inzicht in de doelgroep die je kunt bereiken met Instagram. Ook krijg je uitleg over de belangrijkste functies en tien tips voor goed gebruik van dit middel voor je bedrijf. Het is een goede eerste stap voor iedereen die zich afvraagt wat je met Instagram kunt doen.

Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar bij De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. De workshop begint om 9.30 uur.
Open Coffee
De Open Coffee Nieuwkoop biedt aan ondernemende mensen uit de gemeente Nieuwkoop en omgeving de gelegenheid op elkaar te ontmoeten en met elkaar te netwerken. De bijeenkomst wordt iedere eerste woensdag van de maand van 9.00-11.00 uur georganiseerd door Daphne Lie van D-Ly Administratie- en Advieskantoor en Vanessa Tekelenburg van Accent Interactive en Sitelease. Deelname is kosteloos, alleen gebruikte consumpties dienen afgerekend te worden.