Mooie opbrengst GV De Zevensprong

Zevenhoven – Tijdens Feest op het Plein, de voormalige Moederdag Braderie, is zaterdag 13 mei een mooi bedrag opgehaald voor gymvereniging De Zevensprong.

sjanie

Vrijwilligers van de gymvereniging bemanden een kraam met enveloppen trekken, een balspel en het raden van netto gewicht (in grammen!) van groente en fruit uitgestald op een mooie badhanddoek van De Zevensprong.

Het weer was iedereen welgezind en het was gezellig druk op het plein. Veel bezoekers kochten enveloppen met kans op een mooie prijs en namen deel aan het raadspel en ballen gooien. De prijzen zijn onder meer ingezameld door de leden. Ook lokale ondernemers hadden mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Het netto gewicht van het uitgestalde groente en fruit was 11.228 gram. De winnaar was Edward Groen in ‘t Wout zijn opgeschreven gewicht (11.432 gram) kwam het dichtst in de buurt. Bij het ballenspel scoorden Janneke en Lieke het hoogst en Lucas de Boer won de taart. Al met al was het een geslaagd ‘feest’.

De opbrengst van € 441.00 is bestemd voor een rekstok voor onze Turn Fun jongens en die gaat er zeker komen! De gymclub bedankt iedereen voor deelname en sponsoring. Nieuwe leden, jong en oud, zijn van harte welkom bij de vereniging. Kijk voor meer info op www.gymdezevensprong.nl