Niels Slottje en Rob Tersteeg in studio

Ter Aar – Afgelopen vrijdagavond 4 november beleefden De Kale Kenners Ed van Vliet, Theo Leliveld en André van der Voort hun derde uitzending. Zoals gebruikelijk werd er afgetrapt met voetbal.

20161104_210145

V.l.n.r. Theo Leliveld; Ed van Vliet en Rob Tersteeg. Foto: André van der Voort

Ditmaal was Niels Slottje, hoofdtrainer van TAVV, de gast van het eerste uur. Zijn club draait bovenin mee in de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Met hem werd onder andere gesproken over het begin van zijn trainerschap, zijn ambitie bij de club en de soms lastige keuzes die hij moet maken als eindverantwoordelijke.

Voor het tweede uur was Rob Tersteeg uitgenodigd. Rob is nationaal kampioen snelwandelen over een afstand van vijftig kilometer en niet voor het eerst. Maar liefst viermaal achtereen was hij Nederlands beste in zijn sport. Hij is sinds vijf jaar zeer actief bezig met deze sport. Hem vroegen wij onder andere over de vereiste techniek, reglementen en wat men moet doen om de top in zijn sport te bereiken. Ook hier een topper uit de gemeente Nieuwkoop, nadat in een eerdere uitzending Paralympisch kampioen Jetze Plat bij de heren te gast was.

Over twee weken zijn De Kale Kenners opnieuw in de lucht met in het eerste uur een voetbaltrainer uit de regio. Het tweede uur is ingeruimd voor opnieuw een niet alledaagse sport: American Football. “Dutch Lion” Kenny Verlaan zal de heren het een en ander aan kennis gaan bijbrengen in deze sport en die kijken daar nu al reikhalzend naar uit.

Auteur: Andre van der Voort
Foto bron: Andre van der Voort