Niets voor niets Raarmeer

Er is een bekend gezegde” beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald”. In Raarmeer zegt het College “Beter ten hele gedwaald dan ten halve gekeerd.”

Het terrein achter de Intratuin mag bebouwd worden met 2 gebouwen en dat mogen ook supermarkten zijn. Nu is de bijna de gehele raad tegen dit plan en ook de andere winkeliers en supermarkten zijn tegen. Er is dus een oproep om die plannen tegen te houden.
Maar het college zegt het niet tegen te kunnen houden want er zijn vergunningen afgegeven. B&W willen ook geen verkeerde verwachtingen wekken.
Straks zijn er dus extra supermarkten die de andere supermarkten in hun bestaan bedreigen. Jammer van de leefbaarheid in de kernen maar we konden het niet tegenhouden.
Wat een gebrek aan moed!
Het is een ongewenste ontwikkeling, dat proces is te stoppen maar dat kost waarschijnlijk geld (afkopen). Kom op college en raad neem je verantwoordelijkheid.
Ik roep inwoners van Ter Aar om opstand te komen tegen de naderende verkeersdruk en overlast. Lever petities in. Bewoners kondig alvast een anti koop actie aan voor die supermarkten.
Heeft iemand nog wat bijzondere dieren, zoals een dwarsgestreepte marmot laat die dan stiekem los op dat terrein. Heeft iemand nog die korenwolven bewaard, die deden het vroeger goed om aanleg van wegen tegen te houden?
Kom op politieke partijen maak er een duidelijk punt van, zet desnoods een parlementaire enquête in.
Aapje