Nieuw sportprogramma op RTVHM

Ter Aar – Op vrijdagavond 7 oktober zal RTV Hollands Midden een nieuw sportprogramma lanceren onder de naam “De Kale Kenners.” Dit programma bevat louter en alleen sport.

ed-van-vliet-van-peter

Eén van de kale kenners is Ed van Vliet uit Nieuwveen

De eerste uitzending bespreken verslaggever/presentator Ed van Vliet en André van der Voort de verrichtingen van de voetbalclubs uit de gemeente Nieuwkoop. Ook analyticus, trainer, verslaggever en presentator Theo Leliveld, als echte kenner van onze regio, is hierbij aanwezig.

In de toekomst zullen er naast de drie genoemden steeds gasten worden uitgenodigd uit de regionale sport. Behalve voetbal komen ook andere sporten aan bod.  “De Kale Kenners” willen de luisteraars meenemen in de wereld van de regionale sport en zullen hun meningen niet onder stoelen of banken steken.

Kortom: Een heerlijke opwarmer voor de zaterdag en de zondag sportuitzendingen. RTV Hollands Midden is te beluisteren via 103.4 FM op de kabel en 107.4 FM in de ether, op internet via www.rtvhollandsmidden.nl  Luisteraars met een Ziggo aansluiting kunnen de uitzendingen ook volgen op de TV kanalen 43 en 918.

Auteur: Adrie van Lith