Nieuwe aanwinsten TAVV

Opnieuw aanwinsten TAVV voor 2017/2018

Ter Aar – Nadat in een eerder stadium al de komst van drie nieuwe spelers bekend werd gemaakt heeft TAVV opnieuw spelers voor het nieuwe seizoen  vast kunnen leggen.

TAVV Logo klein

TAVV op haar site: Een belangrijke invulling was vooral de positie van keeper voor het volgend seizoen. Zoals bekend heeft Bart Vis aangegeven om na vele jaren selectievoetbal bij TAVV zijn keepershandschoenen in de wilgen te hangen. De Technische Commissie is druk bezig geweest om in samenspraak met de staf en keeperstrainer Bert van Wijk deze positie in te vullen. Met de komst van Chris van der Zwet en Kevin de Jong zijn we hier zeer goed in geslaagd.

Chris is met zijn 32 jaar een zeer ervaren keeper die zijn sporen al heeft verdiend. Chris heeft zijn jeugdopleiding voornamelijk gehad bij ARC en heeft daarna in de senioren bij diverse clubs in de regio gespeeld waaronder Voorschoten ’97 en Tonegido. Na enkele succesvolle jaren bij SV Nieuwkoop maakt hij nu de overstap van Alphia naar TAVV waar hij de strijd onder de lat aan zal gaan met Edwin Pieterse. De mogelijkheid om op een goed niveau te trainen en spelen bij TAVV hebben hem doen besluiten de overstap te maken.

Kevin de Jong is  een 16 jarige keeper die overkomt van VV Koudekerk. Is vanaf zijn 6e jaar al keeper en ziet zijn overstap naar TAVV als een mooie nieuwe uitdaging om zichzelf verder te ontwikkelen als keeper. Op dit moment is hij nog herstellende van een gescheurde kruisband en doet hij er alles aan om bij de seizoenstart weer fit te zijn. Uiteraard zullen wij hem hierin ondersteunen en begeleiden waar mogelijk.      

De nieuwste aanwinst voor komend seizoen is Youri Looyestijn. Deze dynamische/ creatieve middenvelder kan ook aanvallend goed uit de voeten en maakt de overstap van Voorschoten ’97 naar TAVV. Na enkele jaren als basisspeler bij ARC maakte hij de overstap richting Jodan Boys. Mede door diverse blessures wist hij hier nooit zijn vertrouwde niveau te halen. Na een jaar Voorschoten ’97 zijn wij erg blij dat hij nu voor TAVV heeft gekozen. Met zijn ervaring en kwaliteiten kan hij een echte aanwinst zijn binnen de selectie.

Uiteraard heten wij Youri, Chris en Kevin van harte welkom bij TAVV en wensen wij ze heel veel succes en plezier in het nieuwe seizoen!

Vanuit de huidige selectie hebben wederom meerdere spelers hun ja-woord gegeven voor het komende seizoen, waardoor we bijna alle vertrouwde gezichten uit de selectie ook volgend jaar terug gaan zien op het veld. Ook hier zijn we zeer blij mee uiteraard! Samen met de eerdere versterkingen Mike Slottje, Danilo Boon & Aime van den Bovenkamp én de bovengenoemde spelers is de selectie voor het komend seizoen dan ook vrijwel compleet.

Auteur: Adrie van Lith