Nieuwe drinkwaterleiding

Nieuwkoop – Aannemingsbedrijf BAM Infra BV voert in opdracht van drinkwaterbedrijf Oasen werkzaamheden uit in Zegveld, Woerdense Verlaat en Noorden.

oasen

Oasen legt een nieuwe drinkwaterleiding aan langs de Milandweg en de Provincialeweg N463/Uitweg. De werkzaamheden duren tot maart 2018.

Het verkeer op de Milandweg en de N463 krijgt door de werkzaamheden de komende periode te maken met snelheid beperkende maatregelen. Het fietsverkeer kan plaatselijk worden omgeleid. De gewijzigde verkeerssituatie wordt aangegeven met borden en waar nodig staat een tijdelijk verkeerslicht of verkeersregelaar. Er worden geen wegen afgesloten.

Nieuwe waterleiding

Oasen legt een nieuwe 4,5 km lange drinkwatertransportleiding aan om de levering van drinkwater aan Zegveld, Nieuwkoop, Noorden en Woerdense Verlaat ook in de toekomst te kunnen garanderen. De bestaande waterleiding is aan vervanging toe. De werkzaamheden vinden plaats langs de Provincialeweg de N463, de Uitweg en de Milandweg.

Omgeving

De omgeving merkt dat er werkzaamheden zijn door de tijdelijke verkeersmaatregelen en door bouwverkeer met leidingdelen of machines. De werkzaamheden hebben geen gevolgen voor de drinkwatervoorziening in deze regio. Iedereen houdt water uit de kraan.

Meer informatie is te vinden op www.oasen.nl.