Nieuwe films in Filmhuis Kaleidoskoop

Nieuwkoop – In Filmhuis Kaleidoskoop zijn op 11 en 17 mei weer twee mooi films te zien.

De film ‘Mother’s Day’, met in de hoofdrollen Jennifer Aniston, Julia Roberts en Kate Hudson, draait op vrijdagavond 11 mei in het Filmhuis Kaleidoskoop. Een film over de viering van Moederdag, waarin de perikelen gevolgd worden van een stel jonge moeders, oudere moeders en dochters op zoek naar hun moeders. Ècht zo’n film om uw moeder mee naar toe te nemen, twee dagen voor Moederdag! Misschien alvast als cadeautje?

Op donderdagavond 17 mei wordt de romantische tragikomedie ‘The Leisure Seeker’ in Filmhuis Kaleidoskoop vertoond. De hoofdrollen worden gespeeld door top-acteurs Helen Mirren en Donald Sutherland. Het verhaal gaat over een ouder echtpaar, beiden ernstig ziek. Ze ontvluchten de benauwende bemoeienis van hun dokters en volwassen kinderen. In hun oude camper maken ze een tocht vol verrassingen van Boston naar Florida. Een ontroerende roadmovie, met alleen maar lovende recensies.

Beide films beginnen om 20.15 uur. Kaartjes kosten € 7,50 en zijn te reserveren via www.theater-kaleidoskoop.nl Ook te koop op maandagmiddag tussen 13.00-15.00 uur of vanaf een half uur van tevoren aan de kassa in het restaurant.