Nieuwe locatie en samenwonen met CJG

Nieuwkoop – Maar liefst negen instanties hebben zich gevestigd of beter gezegd, zijn bereikbaar in een nieuwe locatie aan de Achterweg.

CJG
Het voormalige politiebureau (foto) is door de gemeente Nieuwkoop aangekocht en opgeknapt voor veel geld. Het resultaat mag er zijn en maar liefst negen instanties vinden er onderdak. Het gaat om het Centrum Jeugd en Gezin (CJG), Kwadraad, TOM in de Buurt, Sociaal Team Nieuwkoop, Politie, Home Start (Humanitas), Halt, St Jeugd en Jongerenwerk en de gemeente Nieuwkoop zelf.
Het gebouw  is al een paar maanden in gebruik, maar de inwoners van de gemeente Nieuwkoop kunnen op vrijdag 6 oktober kennismaken tijdens een feestelijke (her)opening van het pand. Iedereen is welkom tijdens de feestelijke opening op vrijdag 6 oktober 2017 om 16.00 uur.
Wethouder Annette Pietersen zal allereerst het gebouw officieel openen/ingebruiknemen, daarna volgt de onthulling van een naam voor het vernieuwde gebouw. Daarna volgen er rondleidingen en is er  informatie over de diverse deelnemende partijen. Onder het genot van een hapje en een drankje kan men het allemaal zelf gaan meemaken.