Nieuwe Vlinder: geil

Oh oh wat slaan de coalitiepartners zich op de borst. Er is een gezamenlijk besluit genomen over een nieuwe Vlinder.

Rekel

Op initiatief van wethouder Guus is er veel samenspraak geweest. Ammehoela.

Het was Guus zelf die de knuppel in het hoenderhok gooide door het huurcontract op te zeggen.

Toen het duo M&M in opspraak kwam en via een faceboekgroep hard begon te gillen, kwam Guus eens kijken. Niet hij of zijn partij, maar alle gebruikers van de Vlinder wilden praten. En het liefst over het behoud van die ouwe sporthal.

RTVLokaal journalist (alias Rekel) wist al wat er ging gebeuren. Een paar vrolijke opties, een inspraakavondje, een babbeltje links, een babbeltje rechts en toch gewoon een nieuwe sporthal en die oude Vlinder slopen.

Uiteindelijk dus gewoon wat de gemeente wilde.

Natuurlijk even iedereen lekker laten razen en tieren, maar daarna gewoon zeggen dat er gewoon een nieuwe sporthal moet komen en dat het democratisch allemaal van buiten naar binnen gaat.

Natuurlijk durfde geen enkele partij echt tegen te stemmen, want als jij als raadslid mede ervoor hebt gezorgd dat die nieuwe sporthal wordt gebouwd, staat dat hartstikke goed op je politieke cv.

Gewoon eigen belang voor de politiek.

Hoor ze in de komende verkiezingscampagnes maar eens prossen met hun “democratische” beslissingen. Maken ze al die Ter Aarders ook nog geil door te zeggen dat de nieuwe sporthal ook de naam De Vlinder moet krijgen.

Rekel