Nieuwjaarsdrive BCN groot succes

Nieuwkoop – Maar liefst 82 bridgers deden op 5 januari mee aan deze gezellige bridgedrive gehouden in Zalencentrum De Rank in Nieuwkoop, de vaste speellocatie van Bridge Club Nieuwkoop. (BCN)

De deelnemers van de maandag- en dinsdagavond, de donderdagochtend en vrijdagmiddag inloopbridge waren met een recordaantal bijeen. Om 17.00 uur werd een ieder verwelkomd met een Nieuwjaarsborrel aangeboden door Bridge Club Nieuwkoop en een lekker hapje aangeboden door Zalencentrum De Rank. De speellijnen waren ingedeeld in A, B en C. Eerst werden er 3 ronden van 4 spellen gespeeld waarna het goed verzorgde buffet volgde bestaande uit stamppotten en een dessert bestaande uit verscheidene delicatessen. Na het buffet werden de volgende 3 ronden van 4 spellen gespeeld en volgde de uitslag.

De winnaars waren: Loes en Rob Peters, Nel en Adrie Wahle respectievelijk Lia de Geus en Willeke Noorderbos. Alle paren scoorde boven de 60%. Daarnaast waren er ook aanmoedigingsprijzen voor de paren welke ruim 51% hadden gescoord.

Rond 23.00 uur kwam er een einde aan deze Nieuwjaarsdrive.