Nieuwkoop beter op de kaart zetten

Nieuwkoop/regio – De marketing van Ontdek Nieuwkoop gaat verder onder de naam Nieuwkoop Marketing. Om de doelstelling te behalen, meer recreanten en meer bestedingen in Nieuwkoop, werkt men niet alleen lokaal samen, maar ook op regionaal niveau.

recreatie

Dat doet Nieuwkoop Marketing onder meer in Rijn- en Veenstreekverband, met Platform Recreatie en Toerisme Alphen aan den Rijn (PReT) en binnen het Groene Hart van Holland. En dat blijft zeker niet alleen bij praten, want Nieuwkoop Marketing gaat voor effectieve acties en middelen om Nieuwkoop op de kaart te zetten.

Bijeenkomst PReT

Op dinsdag 21 november 2017 was het PReT te gast op een prachtige en inspirerende locatie: Landal de Reeuwijkse Plassen. Monique Veldman, voorzitter van PReT, startte de avond met een vraaggesprek. (zie foto) Wethouder Kees van Velzen en Daniëlle van den Berg van de gemeente Alphen aan den Rijn, Daniël Othman van Alphen Marketing, en PReT secretaris Han Hendrickx werden gevraagd naar de actuele ontwikkelingen in recreatie en toerisme.

Dat ging vooral over de kansen voor recreatie en toerisme, over samenwerken, ontwikkelde activiteiten en prioriteiten.

Er volgde ook nog een inspirerende presentatie over Landal Reeuwijkse Plassen en als aanvulling op die presentatie tenslotte een rondleiding over het park.