Nieuwkoop Werkt bij Thijs Standbouw

Nieuwkoop – Een aantal ondernemers was dinsdag 12 september te gast bij Thijs Standbouw, de Ondernemer van het Jaar 2017. Ten eerste voor een bedrijfsbezoek, maar ook vanwege de ingebruikname van de website Nieuwkoop Werkt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Thijs Standbouw aan de Smidskade in Ter Aar is niet voor niets Ondernemer van het Jaar geworden. Het bedrijf is inmiddels in binnen en buitenland geen onbekende meer. Tijdens een indrukwekkende rondleiding konden collega-onderrnemers met eigen ogen zien op welke manier Thijs Standbouw andere ondernemers helpt. In het grote pand is een eigen timmerwerkplaats, metaalbewerking, een frame-verzamelplaats, een reinigingsplaats en een printafdeling. Op de kantoorafdeling worden de plannen digitaal uitgetekend en uiteraard hoort er ook een administratieve afwikkeling bij. Frank Leliveld: ‘We zijn vooral een lerend bedrijf, want nieuwe ontwikkelingen gaan we niet uit de weg en dat maakt het werken voor ons en onze medewerkers vaak een een stuk prettiger.’

Website

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wethouder Platen mocht samen met Theo Agterhof de nieuwe website “Nieuwkoop Werkt” lanceren. Het is een website voor vraag en aanbod van personeel voor ondernemend Nieuwkoop. De site is een initiatief van de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop en de gemeente. Onder andere Frans v.d. Mark van het Werkgevers Servicepunt is accountmanager daarbij. Markman legde ook uit hoe e.e.a. werkt en nodigde de ondernemers uit om hun vacatures aan te melden.

Meer info op www.nieuwkoopwerkt.nl

Na alle officiële handelingen was er gelegenheid om te netwerken onder het genot van een drankje en een (uitgebreid) hapje verzorgd door Penelope Events & Catering. Ook werd nog een aantal van de aanwezige ondernemers verrast met het aanbod om gratis een 5 roll up banner te ontvangen, omdat zij hun visitekaartje bij binnenkomst hadden gedeponeerd.