Nog enkele kaarten Passion Noorden

Noorden – In de Martinuskerk wordt zondag 9 april twee keer de Passion van 2017 opgevoerd. Er zijn nog enkele kaarten voor de middaguitvoering.

passion

De Passion is een muzikaal evenement waarin het lijdensverhaal van Christus centraal staat en wordt gespeeld en gezongen door koor en solisten van Waimbaji het koor van de Martinuskerk, en een aantal enthousiaste zangers die zich speciaal voor deze uitvoeringen hebben aangesloten.

Het verhaal wordt verteld in woorden van deze tijd door verteller diaken André van Aarle en de popliedjes zijn onder andere van Marco Borsato, Bløf, Guus Meeuwis.

Jezus wordt gezongen en gespeeld door Jos Schalkwijk, Judas door Hans Brouwer, Petrus door Jan Tersteeg, Pilatus door Marcel Egberts. De partij van Maria wordt vertolkt door Pia Schütz. Zoals we van Waimbaji gewend zijn is de organisatie groots opgezet en belooft een zeer bijzonder en boeiende middag en avond te worden.

Informatie vindt u op de facebook pagina van Waimbaji.

De Passion begint om 15.00 uur. (De avond-voorstelling van 19.00 uur is uitverkocht)  

De kaarten kosten 5 euro. Mail, bel of haal een kaart bij Colinda Leliveld, Irisstraat 22, Noorden  (leliveld@casema.nl – 0172 – 409777 )