Nominatie Partycentrum ‘t Trefpunt

Zevenhoven – Partycentrum ‘t Trefpunt in Zevenhoven is genomineerd voor de verkiezing “De sterkste schakel”.

Daar zijn ze natuurlijk heel trots op, maar nu nog winnen. Wie lekker heeft gegeten, een heerlijk feest heeft gehouden of andere prettige herinneringen aan ‘t Trefpunt heeft, kan en mag stemmen via www.sterkste-schakel.nl/publieksprijs Het bedrijf met de meeste stemmen gaat de prijs winnen.
Stemmen kan tot vrijdag 16 maart 16.00 uur. Diezelfde avond (16 maart) wordt in Huis ter Duin in Noordwijk (Koningin Astrid Boulevard 5) de Trofee uitgereikt.
Trefpunt
Wil van der Meer runt de zaak samen met zijn vrouw Marion. Sinds enkele maanden is Amber Uijttewaal vast in dienst. Verder staan er zeven oproepkrachten op de loonlijst.
Wil omschrijft de sfeer in ’t Trefpunt als gemoedelijk, gezellig en informeel. De keuken is een mix van Franse en Nederlandse gerechten, mede dankzij het feit dat zijn vrouw Marion van Franse afkomst is. “We maken alles zelf: sauzen, soep, ijs en serveren de gerechten op de ouderwetse manier met verschillende soorten groente, frieten en aardappelen. Het is door het hele jaar heen druk en het loopt goed, zeker het restaurant, en daar ben ik best trots op.”
Trofee
De Sterkste Schakel Trofee is dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland. Sinds de start in 2004 kent de Sterkste Schakel diverse categorieën, waaronder: ‘Automotive’, ‘Bouw, Installatie en Techniek’, ‘Communicatie’, ‘Detail- en Groothandel’, ‘Dienstverlening’, ‘Kantoor en Automatisering’ en ‘Toerisme, Horeca en Catering’.
65 finalisten, verdeeld in 9 sectoren, zijn in de race voor de felbegeerde titel van Sterkste Schakel 2018. Op de finaleavond zullen, naast de Sterkste Schakel trofee, ook de 9 sectorprijzen waaronder de TK Penning voor Internationaal Zakendoen, de Publieksprijs, de Sterkste Website, de Grant Thornton Aanmoedigingspenning en de Penning voor de Meest Maatschappelijk Betrokken Ondernemer worden uitgereikt.

Er zijn nog meer bedrijven in onze gemeente genomineerd (in andere categorieën) het gaat om De Groot Metaalbewerking in Ter Aar, Rodenburg Transport in Ter Aar en Verboom & van de Lans uit Nieuwveen.