Nominaties Sportverkiezing bekend

Nieuwkoop – In partycentrum Parola te Langeraar is 9 maart de finale van de Sportverkiezing Nieuwkoop.

Vanuit de gemeente, maar ook van daarbuiten, heeft de organisatie vele e-mails mogen ontvangen met daarin één of meerdere voordrachten voor deze sportverkiezing. Wie erbij wil zijn is van harte welkom in partycentrum Parola aan de Langeraarseweg 37 te Langeraar. De zaal is open vanaf 19.30 uur en de bijeenkomst begint officieel om 20.00 uur. De toegang is gratis!

Verkiezing

De jury, bestaande uit Jan van der Marel, Arjan van der Laan, Leo Visser en Wil van der Laan, heeft zich gebogen over de voordrachten en per categorie de volgenden genomineerd:

Sportman: Jens Toornstra, Jetze Plat en Rob Tersteeg

Sportvrouw: Annouk v.d. Weijden, Melissa Wijfje en Dagmar Smid

Sportkanjer: Mees Egberts (Schaatsen, Marathon, Langebaan, Shorttrack) Monica Kranenburg (Schietsport) en Joyce de Wit (Gehandicapten)atletiek (kogel,discus,speerwerpen en kogelslingeren)

Sporttalent: Daan Kool en Wessel Ubbink (langebaan schaatsen), Daan Putman (voetbal) en Joni Ter Steeg (short track)

Sportploeg: Klaas ‘t Hoen & Brechtje van der Werf, TAVV en Scarabee

Sportorganisatie: Stichting Buitensport Nieuwkoop, Triatlon Trainingsgroep Nieuwkoop en Volleybalvereniging Waterlanders

Vrijwilligers: Gerard van den Helder  van STG TAR schaatsen; Joost van Veen  van TAVV voetbal; Harry van Leeuwen van NSV voetbal en Arjan Kieboom van Novo Stars basketbal.