Nudistenstrand Raarmeer

De zomer is in aantocht. Tijd om het strand op te zoeken. Hoewel topless zonnen geen hype meer is, kiezen nog steeds mensen voor het naaktstrand.

bles

Raarmeer beschikt sinds een jaar over een eigen strand. Het blijkt een succes te zijn. Zodra de zon schijnt, verdringen jong en oud elkaar op zoek naar een mooi plekje in het zand aan de waterkant.
Tijd om nog meer strandjes te maken in Raarmeer. Die lokale politieke jongens maken er zelfs een discussiepunt van. Al ras blijkt dat ze elke plas en bossage willen benutten voor zonneplekken. Liefst een beetje beschut.

Ja, ja waarom vraag ik me af. Ze zijn toch zo voor openbaarheid. Hebben ze soms activiteiten, die ontrokken moeten worden aan het oog van de argeloze voorbijganger. Kom er dan eerlijk voor uit. Ze willen gewoon een nudistenstrand in Raarmeer. Hiermee gaan ze Raarmeer op de toeristische kaart zetten.

Burri ziet het wel zitten. Alleen de parkeervoorzieningen nog even goed laten regelen. Maar ja daar gaat Guus over. De landschappelijke inpassing moet afgestemd worden met Trudy. En Annette moet de volksgezondheid aspecten voor haar rekening nemen. Gewoon even een pishok inplannen.
Ja, ja ik hoor het al weer. Het zal nog wel even duren voordat er een extra zonneplek is voor

Good Old Bles.