OERRR workshop fotografie en vaartocht

Regio – Smartphone, tablet of digitale camera ze zijn op dit moment niet uit de handen van jongeren te slaan. Digitaal fotograferen kun je leren. O.a op 3 september.

Bloemdijken van Zuid-Beveland, Borsele, Zak van Zuid-Beveland, Zeeland, Nederland, Europa, Bloemdijken van Zuid-Beveland

Foto: NM/Laurence Delderfield

Breng jij graag je tijd buiten door en ben je ook geïnteresseerd in de natuur? Speciaal voor jongeren tussen de 9 en 15 jaar organiseert Natuurmonumenten een fotoworkshop en vaartocht op de Nieuwkoopse Plassen. Deze excursie stond eerder gepland voor 27 augustus, maar is verplaatst naar zondag 3 september.

Kennis en enthousiasme

Natuurfotograaf Quiniver (17 jaar) verzorgt opnieuw een workshop fotografie in Nieuwkoop. Hij schreef samen met zijn vriend Frederiko het doe-boek Natuurfotografie voor kinderen. Deze workshop staat in het teken van insecten en andere kleine kruipertjes.

Met een camera vol prachtige natuuropnamen keren de deelnemers aan het einde van de middag huiswaarts. Vergeet niet je eigen tablet, smartphone of digitale camera mee te nemen!

Wie, wat, waar?

Datum: zondag 3 september 2017
Tijd: 13.30 uur – 16.30 uur

Kosten en meer info : www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen