OERRR workshop fotografie en vaartocht

Nieuwkoop – Digitaal fotograferen kun je leren. Opnieuw geeft natuurfotograaf Quiniver (17 jaar) een workshop fotografie in Nieuwkoop.

Smartphone, tablet of digitale camera ze zijn op dit moment niet uit de handen van jongeren te slaan. Breng jij graag je tijd buiten door en ben je ook geïnteresseerd in de natuur? Speciaal voor jongeren tussen de 9 en 15 jaar organiseert Natuurmonumenten een fotoworkshop en vaartocht op de Nieuwkoopse Plassen. Echt iets voor jou!

Kennis en enthousiasme

Bloemdijken van Zuid-Beveland, Borsele, Zak van Zuid-Beveland, Zeeland, Nederland, Europa, Bloemdijken van Zuid-Beveland

Foto: NM / Laurence Delderfield

Wegens succes geeft natuurfotograaf Quiniver (17 jaar) opnieuw een workshop fotografie in Nieuwkoop. Hij schreef samen met zijn vriend Frederiko het doe-boek Natuurfotografie voor kinderen. Deze workshop staat in het teken van insecten en andere kleine kruipertjes.

Materiaal

Met een camera vol prachtige natuuropnamen keer je aan het einde van de middag huiswaarts. Vergeet niet je eigen tablet, smartphone of digitale camera mee te nemen!

Wie, wat, waar?

Datum: zondag 27 augustus 2017; Tijd:13.30 uur – 16.30 uur; Kosten: Ledenprijs: € 7,50, Niet leden prijs: € 10,00

Vertrekpunt: Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen, Dorpsstraat 116 in Nieuwkoop

Kijk voor meer informatie of om je aan te melden voor een activiteit op www.natuurmonumenten.nl/bcnieuwkoopseplassen