Omni Skaters weer aan de rol

Regio – De lente is begonnen, het is weer tijd om naar buiten te gaan: het zonnetje laat zich regelmatig zien. Dat is het signaal dat leden van de OMNI skaters de wieltjes weer laten rollen.

Twee avonden in de week skaten ze in het rode tenue in meerdere groepen. Elke groep heeft zijn eigen snelheid en eigen afstand. Het motto is altijd: Samen uit samen thuis, liefst voor het donker voor de veiligheid. Je wordt bij sommige tochten zelfs begeleid door fietsers.

De gereden routes wisselen vaak, het mooiste asfalt tussen de weilanden wordt gezocht, je komt op de mooiste plekjes van het Groene Hart. Vanuit Alphen skate je in hoogzomer regelmatig richting Reeuwijkse hout, of juist geheel de andere kant op: de Westeinderplassen.

Naast de reguliere avonden gaan de skaters in de weekenden op pad in Nederland. Vooraf uitgezette tochten worden gezamenlijk gereden, sportiviteit en gezelligheid staan voorop.

Kom meedoen

Ben je een ervaren schaatser en wil je in de zomer ook dat gevoel ervaren? Kom mee skaten!

Nog nooit op de skates gestaan en wil je dit toch proeven? Doe mee met de trainingen in april icm de Sportvrouw en STC de Rijnstreek. (mannen ook welkom).

Kun je skaten, remmen en wil je in een groep sporten? Van harte welkom om mee te gaan met de OMNI Skaters.

Op dinsdag- en vrijdagavond en donderdagochtend wordt door de OMNI Skaters gereden. Je kunt vrijblijvend 3x mee skaten. Stuur een mailtje naar info@omniskaters.nl voor meer informatie.

Wil je het skaten proberen of voel je je niet zeker op de wieltjes? Bezoek dan in april de 4 trainingen die icm met de Sportvrouw en STC de Rijnstreek gegeven wordt. Meld je aan bij info@omniskaters.nl