Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop 2017

Nieuwkoop – De tweede editie van “Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop” is op vrijdag 24 november op de Riga Ranch in het Nieuwveense Blokland.

Logo_OntmoetBedrijvigNieuwkoop

In navolging op de eerste succesvolle editie bij Hoeve Rijlaarsdam in 2016 organiseert de Verenigde Ondernemers Nieuwkoop (V.O.N.) dit najaar de tweede editie van “Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop”. Tijdens deze tweede editie krijgen met name de Horeca, Recreatie, Toerisme (HRT) leden de kans om zich te presenteren. Maar ook andere leden die zich willen presenteren in het teken van Winterse Sfeerdagen zijn van harte welkom.

Op locatie van de Riga Ranch in Nieuwveen, komen leuke kraampjes, standplaatsen en zitjes. Bij deze kraampjes wordt iedereen verwend en verrast door de vele lekkere hapjes en proeverijen van de diverse deelnemers. Misschien handig voor uw catering tijdens kerst en kerstborrel. Maar er is bijvoorbeeld ook een wijn en bier proeverij.
Niet alleen deze “food”ondernemers krijgen de kans zich te presenteren, maar ook de recreatie/toerisme bedrijven. Zij kunnen zich profileren en presenteren. De vrijdagavond is voor en door ondernemers van de V.O.N. en vindt dus plaats op de avond vóór het evenement “Winterse Sfeerdagen” dat op zaterdag 25 en zondag 26 november wordt gehouden bij de Riga Ranch.
Ondernemers die interesse hebben om ook mee te doen de zaterdag en zondag, kunnen terecht op:
www.wintersesfeerdagennieuwveen.nl

Wie meer wil weten over de ontmoeting op vrijdag en het wel of niet meedoen met een kraam of standplaats, kan terecht bij de V.O.N.

E-mail: info@vonieuwkoop.nl

of website www.vonieuwkoop.nl