Ontmoet bedrijvig Nieuwkoop

Nieuwkoop – Verenigde Ondernemers Nieuwkoop organiseert op zaterdag 12 november de eerste editie van “Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop”. Iedereen is deze dag van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur bij Hoeve Rijlaarsdam om kennis te maken met een groot aantal ondernemers uit de gemeente Nieuwkoop. Van coach tot meubelmaker en van weddingplanner tot kunstenaar. Waarom van ver halen, als het hier in Nieuwkoop te vinden is?

Ondernemende deelnemers

Meer dan 25 ondernemers presenteren zich tijdens deze gratis dag in Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop. In het Koetshuis kunnen bezoekers kennis maken met ondernemers in de categorieën: zorg en welzijn, coaching, zakelijke dienstverlening en creatief en uniek. De organisatie is erg blij met de interesse vanuit de ondernemers. De aanmeldingen voor het evenement liepen erg goed en de eerste editie was snel volgeboekt. Theo Agterof, voorzitter evenementencommissie V.O.N.: “Wij roepen alle inwoners van de gemeente Nieuwkoop op om 12 november kennis te komen maken met deze lokale ondernemers. Wij vinden het als ondernemersvereniging van zeer groot belang, dat juist lokale ondernemers de voorkeur verdienen om producten en diensten af te nemen door de inwoners van de gemeente en omgeving. Door het organiseren van Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop, zorgen wij ervoor dat de kleine ondernemers en zelfstandigen in de gemeente Nieuwkoop meer zichtbaar worden. Kom op 12 november kennis met ze maken en schakel een lokale ondernemer in zodra de behoefte daar is.”

Sponsors

Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Groene Hart Noord, Werkgeversservice punt en Limes Netwerk Notarissen. Deze partijen zijn ook zelf aanwezig tijdens Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop. Hun aanwezigheid op 12 november duidt op het belang van het evenement.

Pak een flyer en lever deze in

De komende weken wordt het evenement op diverse locaties bekend gemaakt. Mocht je bij de supermarkt, basisschool of bibliotheek de flyer zien liggen, neem deze dan mee en lever deze in op 12 november. Je maakt dan kans op een aantal mooie prijzen.

Hoeve Rijlaarsdam

Ontmoet Bedrijvig Nieuwkoop vindt plaats bij Hoeve Rijlaarsdam, galerie en beeldentuin. Naast dit evenement, kunnen bezoekers t/m 28 november de natuurtentoonstelling “Bekijk het, natuurlijk!” bezoeken. In alle zalen en in de beeldentuin is de natuur in al zijn facetten te zien. Naast de exposities organiseert Hoeve Rijlaarsdam ook workshops, lezingen, high teas en meet and eat met kunstenaars.