Ontspannen de zomer in

Nieuwkoop – Veel mensen zijn zo’n beetje aan vakantie toe. Is het echter eindelijk zover dan kost het veel moeite om de hectiek los te laten en te ontspannen. Voor hen organiseert Bakker & De Vos een korte cursus basis ontspanningsoefeningen.

ontspannendezomerin

De cursus wordt gegeven door Mirjam van der Knaap; zij is Master in de psychosomatische fysiotherapie en gespecialiseerd in verschillende vormen van ontspanningstherapie. In een korte cursus van drie bijeenkomsten op de maandagmiddag van 13.00 -14.00 uur maakt u kennis met allerlei vormen van ontspannen en gegarandeerd zit er een oefenvorm bij die voor u werkt.

Zoals wellicht bekend zijn er verschillende ontspanningstechnieken; populaire vormen zijn bijvoorbeeld Yoga en Mindfulness maar er zijn ook nog andere methoden. In de cursus krijgt u een aantal oefeningen aangereikt waarmee u thuis aan de slag kunt. Op die manier kunt u thuis, in uw vertrouwde omgeving, proberen wat meer rust te ervaren in de hectiek van alledag.

U oefent in een klein groepje van maximaal vier personen en kunt zo op een laagdrempelige wijze ervaren wat ontspanning voor u kan betekenen. Door deze ervaring zult u de zomervakantie met een meer ontspannen gevoel tegemoet treden en kunt u nog meer genieten van de welverdiende rustperiode.

Voor de kosten hoeft u het niet te laten. Voor de drie bijeenkomsten betaalt u slechts € 35,–. De cursus is op de maandagen 20 en 27 juni en op 4 juli. Aanmelden kunt u bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, Vijverhof 1 in Nieuwkoop. T: 0172-575261 of per mail info@bakkerendevos.nl