Ook feestdagen bij Bakker en De Vos

Nieuwkoop – Bij Bakker & De Vos, Centrum voor bewegen en gezondheid, is het tijdens de feestdagen ook wat rustiger.

K10

Met de kerst en de jaarwisseling voor de deur is er weer even tijd voor bezinning, gezelligheid, lekker eten en samenzijn met familie en vrienden. Ook bij Bakker & De Vos betekent dit dat er in de week tussen Kerst en Oud en Nieuw minder fysiotherapeuten aanwezig zullen zijn. Net als de meesten van u nemen ook een aantal van hen vrije dagen op en dat betekent dat er in die week soms langere wachttijden kunnen optreden dan u gewend bent. Wij hopen dat u hier begrip voor heeft.

De praktijk is tussen de feestdagen dus wel (beperkt) geopend maar de FysioSport groepen, regulier, voor senioren en ook de Pilates groepen gaan op woensdag, donderdag en vrijdag niet door. Wel kunnen de sporters op die dagen, indien zij dit wensen, tussen 8.30 en 16.30 uur op de Vijverhof terecht om een uurtje zelfstandig te sporten.

In de eerste week van het nieuwe jaar draait in principe weer het normale rooster. De meeste fysiotherapeuten zijn er weer en ook de FysioSporters kunnen weer actief aan de slag om de extra pondjes, opgedaan tijdens de feestdagen, eraf te trainen.