Ook zondag teams uit op revanche

Langeraar / Nieuwveen – In navolging van diverse zaterdagteams zijn ook de zondag teams uit op revanche.

Voorbeschouwing Nic Boys-Altior verkleind

Nicolaas Boys kon de fraaie competitiestart,  1e wedstrijd gewonnen van ASC,  verleden week in Warmond tegen Warmunda geen vervolg geven. De ploeg van coach Ludo Pistorius ging vrij kansloos met 2-0 onderuit.  Dat deed zeer, omdat er minimaal op een punt was gerekend, en eigenlijk wel op meer.

Niet dus en de tegenstander van zondag is er niet bepaald een waar zomaar even van gewonnen kan worden.  Van Nispen uit De Zilk heeft al twee overwinningen in de pocket, alleen moeilijk in te schatten hoeveel betekenis men daar aan moet geven. De slachtoffers, KDO en MMO, staan beiden na twee duels nog op nul punten.

Niet verliezen is het motto, voor de Nieuwveners, anders vallen er na drie wedstrijden al grote gaten tussen het linker- en het rechterrijtje. verleden week liet de inzet te wensen over, dat kan en mag een keer gebeuren. Zondag moet er weer een super gemotiveerd Nicolaas Boys staan, zo niet blijven de punten in De Zilk!

Altior kent ronduit een valse start, na het verlies van 2-0 tegen SVH in Den Haag verloor de formatie van Jan Wouters verleden week van het Waddinxveense  ASW. Er moet een kentering in die negatieve spiraal komen, dat zal niet meevallen want tot overmaat van ramp komt Floreant uit Boskoop op visite, kampioenskandidaat nummer één!

Misschien motiveert dat de Langeraarse formatie nu juist tot op het bot en is de ploeg in staat een huzarenstukje uit de hoge hoed te toveren. Lukt dat, is ineens alles weer te overzien, maar valt er veel te winnen, valt er dus ook veel te verliezen. Met dat laatste willen we gewoonweg geen rekening  houden!

 

Auteur: Adrie van Lith