Op naar de dokter

De verkiezingen komen eraan. Ineens komen de politieke bonzen met geweldige plannen. Mark zegt een plan voor Nederland te hebben, Diederik wil het eigen risico afschaffen en Gert-Jan wil de schreeuw-therapie laten vergoeden.

Good old bles uitgelicht

Waarom doen ze dit pas na de verkiezingen?  Ze kunnen toch nu al beginnen? Of weten ze al hoe belachelijk het eigen idee is en dat ze na de verkiezingen toch weer een andere koers moeten varen?

Maar als ik mag kiezen dan ga ik voor het plan van Diederik. Ik loop al jaren met pijn in mijn rug. Het eigen risico weerhoudt mij van een bezoek aan de arts. Maar zodra Diederik zijn zin krijg, laat ik me direct behandelen.

Zullen ze in Raarmeer ook met dit soort ideeën komen? Betalen per kilo vuilafvoer?  Ik stop dan zodra het donker is mijn afval bij de buurman in zijn bak of als dat niet lukt dump ik het achter in de polder.

De precariobelasting schaffen we af. Eindelijk kan er aan elke lantarenpaal een reclamebord opgehangen worden. Ik ben benieuwd wie de leukste leuze verzint.

En wat dacht je van het afschaffen van de hondenbelasting. Kan eindelijk iedereen een hond nemen en krijgen we nog meer stront op straat.

Als je nog meer leuke plannetjes weet stuur ze dan naar

Good Old Bles