Open Coffee ipv ondernemersmarkt

Ter Aar – Op woensdag 1 juni: Geen ondernemersmarkt maar “de Schat in de Markt”

opencoffeeipvondernemersmarkt

De in eerste instantie geplande ondernemersmarkt wordt verschoven naar 5 oktober. Natuurlijk gaat de Open Coffee op woensdag 1 juni wel door: we gaan op zoek naar de” Schat in de Markt”.

Jacqueline Vos-Kuizenga merkt dat veel zzp-ers zoals trainers, coaches en adviseurs moeite hebben om hun bedrijf van de grond krijgen of draaiende te houden. Veel van hen doen nog te weinig aan marketing. Vaak omdat ze het opdringerig, niet leuk of te complex vinden. Doodzonde van al dat verloren talent, vindt ze.
Ze voelt het als haar verantwoordelijkheid om daar verandering in te brengen. Want als je lol in marketing hebt, gaat je bedrijf ook veel meer opleveren. Verrassend genoeg bestond er nog geen praktische tool om én je marketingkennis te vergroten én tegelijkertijd aan marketing te doen. Daarom heeft ze haar 20 jaar marketingervaring in spelvorm gegoten: het marketingkaartspel Schat in de Markt®.

Op 1 juni heb jij de mogelijkheid kennis te maken met dit marketingkaartspel. Want heb je altijd gedacht dat marketing opdringerig of lastig is? Met het Marketingkaartspel Schat In De Markt® ervaar je dat het ook anders kan!

Iedere ondernemende ondernemer is welkom. Vanaf 9.00 uur staat de koffie klaar bij De Vlinder, Aardamseweg 75 in Ter Aar. De workshop vangt 9.30 uur aan.
De Open Coffee Nieuwkoop biedt aan ondernemende mensen uit de gemeente Nieuwkoop en omgeving de gelegenheid op elkaar te ontmoeten en met elkaar te netwerken. De bijeenkomst wordt iedere eerste woensdag van de maand van 9.00-11.00 uur georganiseerd door Daphne Lie van D-Ly Administratie- en Advieskantoor en Vanessa Tekelenburg van Accent Interactive en Sitelease. Deelname is kosteloos, alleen gebruikte consumpties dienen afgerekend te worden.