Open Dag bij De Viergang

Aarlanderveen – Op 16 maart is het Open dag bij Basisschool De Viergang in Aarlanderveen (inclusief peuteropvang en kinderdagverblijf De Molenkiek)

De Viergang ALN

Komt u kijken bij onze leuke, kleine en veilige dorpsschool? Aan de rand van het dorp in Aarlanderveen staat basisschool De Viergang, bent u wel eens binnen geweest? Op donderdag 16 maart aanstaande tussen 9.00 en 11.30 uur staan de deuren van de school aan de Jacob van Damstraat open voor iedereen die eens binnen wil kijken!

U kunt deze ochtend niet alleen kennis maken met de basisschool, ook de peutergroep en het kinderdagverblijf van De Molenkiek stellen hun deuren graag open. De Viergang biedt namelijk al deze faciliteiten onder 1 dak en dat is uniek, dus komt gerust eens kijken.

Door even binnen te lopen, kunt u zich laten informeren over onze werkwijze en organisatie binnen deze 3 organisaties. Elk heel uur wordt er algemene informatie gegeven over de school: waar staan wij voor, wat hebben wij te bieden en hoe doen wij dat? Daarnaast staan de klassendeuren open en kunt u rustig een kijkje nemen in al onze groepen!

Mocht deze datum niet uitkomen, dan bent u eventueel ook op een ander moment welkom.

Basisschool De Viergang
Jacob van Damstraat 24
Voor meer informatie: 0172 574173 (Annet Kramer)