Open huis zaterdag nieuwbouw in Aarlanderveen

HOFJE VAN ’t RIET, LANDELIJK GELEGEN EN TOCH DICHTBIJ!   Hofje van ’t Riet in Aarlanderveen is een kleinschalig nieuwbouwproject Landelijk gelegen en met de stad toch dichtbij. Van de in totaal 13 woningen zijn op dit moment de vrijstaande woning en twee half vrijstaande woningen nog beschikbaar.

vink-en-veenman

Vanuit deze drie woningen kijkt u prachtig uit over een groen en waterrijk decor. De heerlijke tuin is gelegen aan het water en is met een bruggetje verbonden met het dijktalud die grenst aan de “Ringsloot”. De woonkamer met standaard tuinkamer en open keuken, de eerste en tweede  verdieping bieden u diverse indelingsmogelijkheden en zijn heerlijk ruim. Door te spelen met de indeling, het aantal kamers en de functionaliteit van de kamers, krijgt de woning straks zijn eigen stempel, helemaal conform de wens van de nieuwe bewoner(s). Koopsommen vanaf € 367.500,- v.o.n. voor de half vrijstaande woningen en € 489.500 v.o.n. voor de vrijstaande woning.

OPEN HUIS
Kom tijdens het OPEN HUIS langs op de bouwplaats en ervaar met eigen ogen de ruimte, de vele mogelijkheden en de prachtige ligging van de laatste 3 woningen. Project Hofje van ‘t Riet is geopend op zaterdag 1 oktober van 11:00 tot 13:00 uur.

OPLEVERING
De bouw van de 13 woningen in Hofje van ’t Riet is in volle gang, nu kopen is in zomer 2017 al wonen!

MEER INFORMATIE?
Uitgebreide informatie over het project en de woningen vindt u op de websitewww.hofjevantriet.nl. Heeft u vragen? Neem contact op met Drieman Garantiemakelaars onder 0172-460808 of stuur een email naarnieuwbouw@drieman.nl .

Auteur: Emiel Houweling
Artikel bron: Vink en Veenman
Foto bron: Vink en Veenman