Open trainingen Waterlanders

Nieuwkoop – Tijdens de Nationale Sportweek (9-17 september) is het mogelijk om kosteloos deel te nemen aan de open-trainingen van Volleybalvereniging Waterlanders.

ROTTERDAM - Portret van volleybalinternational Dirk-Jan van Gendt in het Topsportcentrum in Rotterdam. De spelverdeler maakte een paar weken geleden zijn rentree in de nationale volleybalselectie. ANP VALERIE KUYPERS
De vereniging met trainingslocaties in Nieuwveen, Noorden en Nieuwkoop maakt van de Nationale Sportweek gebruik om de sport volleybal te promoten.

Geïnteresseerden kunnen op www.waterlanders.nl bekijken wat de exacte trainingstijden en locaties zijn. Op maandagavond 11 september trainen de recreanten in zalencentrum de Ringkant in Nieuwveen. Op dinsdagavond 12 september trainen de jeugd-, senioren- en recreantenleden in sporthal de Steupel in Nieuwkoop. De recreanten in Noorden (gymzaal Noorden) trainen op donderdag 14 september, evenals de mini-, jeugd- en seniorenleden in sporthal de Steupel in Nieuwkoop. Aanwas van nieuwe leden juicht Waterlanders van harte toe. Om kennis te maken met de vereniging en de sport volleybal, mogen kosteloos altijd twee trainingen worden bezocht.